Få det meste ud af din lipliner makeup

Alle, og vi mener alle kan med fordel benytte lidt lipliner. Selvom der selvfølgelig er en større fare for at skabe et outdated, overdrevet, udpenslet udtryk, så skal du stoppe med at undgå at bruge din lipliner i frygt for at komme til at ligne en fra Hollywood Housewifes. Her er der 3 hurtige metoder til at få mest ud af din lipliner makeup.
Nude: Den formende linerHvorfor skal man bruge en lipliner der matcher din hudfarve? Hud farvede liners kan hjælpe dig med at forme dine læber, inden du påfører dine andre produkter, så du skaber en mere klar definition af dine læbers form i sammenhæng med dit ansigt. Det er en fantastisk teknik, som giver dig et mere dramatisk udseende, sådan som en flitsbue formet læbe, og det fungere også rigtig godt til at give ulige læber et løft.  Specielt når du færdiggøre det med en stift eller lipgloss, så kan du helt fjerne uperfektheder.
Match: Den skærpende linerNår man er på farten, og ikke har tid til at fumle med sin lipbrush for at få de perfekte linier hver gang man skal opdatere læberne. Så spar tid og energi ved at bruge en lipliner inden du tager læbestift på, og find en farve som matcher så tæt på farven som muligt. Så får du en frisk, skarp linie som kan blive fyldt ud med læbestiften. Det er mest på fladen af dine læber at farven forsvinder i løbet af dagen, hvor imod din lipliner kan holde hele dagen, og du får derfor hele tiden det bedste udtryk når du påfører læbestiften.
Mørk: Den dybdeskabende liner
Mørk lipliner har ikke det bedste ry, men finder man den rigtige balance kan det blive helt fantastisk, for dig som ønsker mere fyldige læber. Prøv at samme farve som din læbestift, men i en mørkere nuance, så kan du bruge en lip børste, for at fjerne en skarp kant, og gøre udtrykket mere naturligt. Formår man at gøre dette til perfektion kan det slå selv de bedste botox behandlinger. Du skaber selv dybden i dine læber og får et udtryk af større og mere fyldige læber. Men du er stadig bange for at ligne en drag queen på vej i byen? Jo tættere farven på din lipliner er på din læbestift, des mere diskret bliver dit nye udtryk.
Man kan sagtens købe lipliner makeup online, så det er bare med at gå på jagt, for at finde de helt rigtige. Men ofte hænger kvalitet og pris sammen. Så husk det piger!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Permanent make-up

Makeup in the sun

Tænker du også på, hvad A-vitamin kan gøre for din hud?