Lav dit eget – hudpleje

At passe på sig selv og sin hud, betyder ikke nødvendigvis at du skal bruge alle dine surttjente penge på makeup online. De dyre spa produkter og cremer til en formue kan hurtigt tømme ens konto, og derfor laver vi nu denne lille gør det selv guide til at lave de bedste produkter for en sund og frisk hud. Du kan lave dem 100% selv i dit eget køkken, med ingredienser du sikker allerede har liggende i dit køkken.
Ris mel og grøn te ansigtsmaske til fedtet hud
1. 1 brev grøn te
2. 1/2 kop vand
3. 1 spiseskefuld ris mel
Dyp brevet med grøn te i varmt vand, som var du ved at lave almindelig te i 10 minutter. Tilsæt derefter ris mel og omrør til det er en fin konsistens og teksturen er ligesom en pastacreme. Tilføj dit nye produkt på din rene hud og lad det sidde i 10-15 minutter. Rens med varmt vand og efterfølgende et hurtigt skyld i kold vand, det strammer din huds porrer op, og giver et helt friskt look. Dup dig forsigtigt tør efterfølgende med et håndklæde.
Mælke ansigts scrub
1. 1 teskefuld mælkepulver
2. 1 teskefuld honning
3. 3 dråber citron saft
Bland alle ingredienserne i en lille kop eller skål, og masser det forsigtigt ind i dit rene ansigt i cirkulære bevægelser. Rens grundigt. Gem aldrig denne blanding til senere brug, da den kun indeholder naturlige produkter og ingen kemikalier, så kan det godt gøre at den bliver dårlig ved opbevaring som almindelig hudpleje.
Kølende ansigt maske
1. 1/2 kop papaya frugt uden skræl skåret i tern
2. 1 teskefuld neutral yoghurt
3. 1 teskefuld honning
Blend ingredienserne i en blender eller med en stavblender indtil du har en ens konsistens i blandingen. Påfør det huden og lad det sidde i 10 minutter for optimal effekt. Rens med koldt vand og dup med et håndklæde til du er tør. Færdiggør det ved at tage en let creme på efterfølgende.
Avocado maske til tør hud
1. 1/2 avocado uden skind
2. 1/4 kop honning
Mos avocado i en skål og rør honningen i. Lad det sidde på huden i 10 minutter og rens efter med varm vand. Derefter påfør en fugtgivende ansigtscreme.
Citrus scrub
1. 1 teskefuld citronsaft, evt. lime
2. 2 teskefuld honning
3. 1 dl yoghurt neutral
4. 1/4 kop finvalset havregryn
Blend alle ingredienserne sammen og påfør det huden i cirkulære bevægelser. Lad det sidde og tørre, og først derefter renser du med varmt vand.
Håber i har mod på det, der er mange penge og spare, og resultatet bliver helt i top!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

SOMMER FAVORITTER

A GIRL CAN DREAM

NU MED EGET DOMÆNE