Concealer kommer til redningen – hudpleje

Concealer er alle pigers ven. We har endnu ikke mødt nogen, som ikke kan have gavn af et lille lag her og der. Det dækker bedre, og gør din hud mere naturligt skinnende end en foundation. Here er nogle af de steder hvor vi dagligt bruger concealer, det er specielt god læsning til de unge nye brugere af concealer.

Under øjnene


Selv den bedste hud kan have lidt farveforskelle ved øjnene, om det så er på grund af for lidt søvn om natten, rygning, eller hvad det ellers måtte være. Så hjælper det at komme lidt concealer på sammen med din normale hudpleje, som er lige en enkelt nuance lysere end din hudfarve, på området under øjnene og rundt om øjnene. Det giver en løftende effekt, som gør at du straks ser meget mere frisk ud!

Rundt om næsen


Dette er et must for dem på farten. Området rundt om næseborene har tendens til at blive rød og irriteret, både på grund af allergi, af at pudse næste, aircondition osv. Og det kan få din næse til at se større ud end den i virkeligheden er, og samtid er det med til at fjerne fokus fra øjnene. Brug en concealer der matcher din hudfarve på en godt fugtet næse, og det fjerner straks din røde næse, så du ikke skal gå rundt og ligne en cirkusklovn. Prøv at påfør din concealer med en ansigtsbørste, dem kan du få hvor du køber din makeup online.

På og rundt om munden


Få dine læber defineret ved at prime rundt om munden med en cremet concealer, det giver samtidig et naturligt look. At udjævne din hudtone, får kun dine læber til at fremstå meget større når du nu kommer en lækker læbestift på! Og er din læbestift for mørk, så kan du altid påføre en smule concealer direkte på læberne for at dæmpe den lidt, og få et mere neutralt look.

Over pletter


Concealer er en acne ramts bedste ven. Hvor tung foundation giver et look som virker som om det er malet på med kridt i hele ansigtet, så kan lidt concealer bruges lidt flyvsk over pletter og bumser. Det er en god måde at dække urenheder, uden at dække hele ansigtet til i makeup.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Permanent make-up

Makeup in the sun

Tænker du også på, hvad A-vitamin kan gøre for din hud?